Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο μας!

Παπαφλέσσα 13, Άργος, Αργολίδος, Ελλάδα
Τηλ: +30 27510-61182 -Fax: +30 27510-24406
Έλεγχος Διαθεσιμότητας
Ξενοδοχειο Απολλων απο το 1950
Ξενοδοχειο Απολλων απο το 1950
Σας περιμενουμε..!
Φιλικη ατμοσφαιρα
Συγχρονη Ανεση
Σπιτικο Πρωινο
Παντα Παραδοσιακο

Σχετικά για το Apollon ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο Απόλλων είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που χρονολογείται από το έτος 1950 προσφέροντας τις υπηρεσίες του για πάνω από 6 δεκαετίες.

Βρίσκεται 100μέτρα μόλις από την πλατεία του Αγίου Πέτρου και δίπλα στο δημοτικό κεντρικό πάρκο της πόλης. Διαθέτει 11 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, αίθουσα πρωινού- καφετέρια και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης .(Parking)

Κάθε δωμάτιο πaρέχει σύνδεση δορυφορικής TV, δωρεάν wi-fi, κλιματισμό και κεντρική θέρμανση, mini bar, καθώς και είδη ατομικής περιποίησης . Στο πρωινό του ξενοδοχείου προσφέρεται πλούσιος μπουφές όπου μπορείτε να γευτείτε γνήσια σπιτικά εδέσματα από τοπικά προϊόντα της Αργολικής γης. Ανακαινισμένο αλλά πάντα παραδοσιακό φιλοξενεί χρόνια τώρα επισκέπτες απ όλο τον κόσμο.

Η πάντα φιλόξενη και ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, οι σύγχρονες ανέσεις, αλλά και η πολύχρονη εμπειρία των ανθρώπων του, καθιστούν το ξενοδοχείο “Aπόλλων” μια εξαιρετική επιλογή τόσο για τις διακοπές σας , όσο και για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Σας περιμένουμε…!

Apollon Hotel, Κράτηση δωματίου

Δωμάτιο #14

Μονόκλινο Δωμάτιο. Με ένα διπλό κρεβάτι, WC-ντους - Στεγνωτήριο - Ψυγείο - Κλιματιστικά / AC) - Wi Fi - Πάρκινγκ-τηλεόραση και κεντρική θέρμανση.

Έλεγχος Διαθεσιμότητας


Δωμάτιο #15

Δίκλινο. 2 Κρεβάτια. Με ένα διπλό κρεβάτι, WC-ντους - Στεγνωτήριο - Ψυγείο - Κλιματισμός (A / C) - Wi Fi - Πάρκινγκ-τηλεόραση και κεντρική θέρμανση.

Έλεγχος Διαθεσιμότητας


Δωμάτιο #16

Δίκλινο. 2 Κρεβάτια. Με ένα διπλό κρεβάτι, WC-ντους - Στεγνωτήριο - Ψυγείο - Κλιματισμός (A / C) - Wi Fi - Πάρκινγκ-τηλεόραση και κεντρική θέρμανση.

Έλεγχος Διαθεσιμότητας


Δωμάτιο #17

Μονόκλινο δωμάτιο με ένα μονό κρεβάτι. WC-ντους - Στεγνωτήριο - Ψυγείο - Κλιματισμός (A / C) - Wi Fi - Χώρος στάθμευσης, τηλεόραση και κεντρική θέρμανση.

Έλεγχος Διαθεσιμότητας


Δωμάτιο #18

Μονόκλινο δωμάτιο με ένα μονό κρεβάτι. WC - ντους - Στεγνωτήριο - Ψυγείο - Κλιματισμός (A / C) - Wi Fi - Πάρκινγκ-τηλεόραση και κεντρική θέρμανση.

Έλεγχος Διαθεσιμότητας


Δωμάτιο #19

Τρίκλινο. 3 Κρεβάτια (οικογενειακό πακέτο) με ένα διπλό και δύο μονά κρεβάτια (μπορεί να μετατραπεί με την προσθήκη ενός τέταρτου κρεβάτι). Με μεγάλο WC-ντους - Στεγνωτήριο - Ψυγείο - Κλιματισμός (A / C) - Wi Fi - Χώρος στάθμευσης - Tea-LED τηλεόραση και κεντρική θέρμανση.

Έλεγχος Διαθεσιμότητας


Δωμάτιο #20

Δίκλινο. 2 Κρεβάτια (οικογένεια) με king size κρεβάτι (μπορεί να προσθέσει ένα τρίτο κρεβάτι). WC, ντους, μαλλιών, Ψυγείο, Κλιματισμός, Wi-Fi, χώρος στάθμευσης, Δορυφορική τηλεόραση και κεντρική θέρμανση.

Έλεγχος Διαθεσιμότητας


Δωμάτιο #21

Δίκλινο.2 Κρεβάτια. WC - ντους - Στεγνωτήριο - Ψυγείο - Κλιματισμός (A / C) - Wi Fi - Χώρος στάθμευσης - TV και κεντρική θέρμανση.

Έλεγχος Διαθεσιμότητας


Δωμάτιο #23

Δίκλινο.2 Κρεβάτια (οικογένεια), μπορούν να μετατραπούν με την προσθήκη τρίτου κρεβατιού. WC-ντους - Στεγνωτήριο - Ψυγείο - Κλιματισμός - Wi Fi - Πάρκινγκ - TV και κεντρική θέρμανση.

Έλεγχος Διαθεσιμότητας


Δωμάτιο #24

Δίκλινο.2 κρεβάτια Δωμάτιο με διπλό κρεβάτι. WC-ντους - Στεγνωτήριο - Ψυγείο - Κλιματισμός (A / C) - Wi Fi - Πάρκινγκ-Στεγνωτήριο - TV και κεντρική θέρμανση.

Έλεγχος Διαθεσιμότητας


Δωμάτιο #26

Δίκλινο.2 Κρεβάτια (οικογένεια) με διπλό κρεβάτι (μπορεί να μετατραπεί με την προσθήκη τρίτου κρεβατιού). WC-ντους - Στεγνωτήριο - Ψυγείο - Κλιματισμός (A / C) - Wi Fi - Πάρκινγκ-Δορυφορική τηλεόραση και κεντρική θέρμανση.

Έλεγχος Διαθεσιμότητας


Επικοινωνία: Apollon Hotel


Παπαφλέσσα 13, Άργος, Αργολίδα, Ελλαδα
Τηλ: +30 27510-61182
Fax: +30 27510-24406
email: hotelapollonargos@yahoo.gr

Υπηρεσίες

ΥΠΟΔΟΧΗ-ΗΜΕΡΑ ΑΦΙΞΗΣ:

A pollon Hotel

Το ξενοδοχείο προσφέρει τις υπηρεσίες του όλο το χρόνο και λειτουργεί καθημερινά όλο το εικοσιτετράωρο. Κατά την άφιξή σας θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για όλες τις υπηρεσίες και παροχές μας , θα σας προτείνουμε τρόπους και σημεία για να γνωρίσετε πολύ καλύτερα τα αξιοθέατα του τόπου μας ,αλλά θα σας ενημερώσουμε και για τις πλούσιες δραστηριότητες που υπάρχουν στην γύρω περιοχή κατά την διάρκεια της διαμονής σας!

ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ:

A pollon Hotel

Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με Mini-Bar , τηλεόραση, στεγνωτήριο μαλλιών , και μια σειρά από χρήσιμα προϊόντα ατομικής σας περιποίησης. Για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία θελήσετε, μπορείτε να απευθύνεστε στο έμπειρο προσωπικό μας που θα βρίσκεται πάντα στην διάθεσή σας.

ΠΡΩΙΝΟ-ΜΕΝΟΥ:

A pollon Hotel

Στο πρωινό παρέχεται μπουφές με πλούσια εδέσματα και διάφορα ροφήματα για ένα δυναμικό ξεκίνημα της ημέρας σας. Στο μενού προσφέρονται γευστικά αρτοσκευάσματα, χειροποίητα και σπιτικά γλυκίσματα αλλά και διάφορα φρούτα εποχής παραγόμενα στην Αργολική μας γη. Το πρωινό σερβίρεται καθημερινά από τις 7.00 έως 10.30 πμ.

Parking

A pollon Hotel

Το ξενοδοχείο διαθέτει ιδιωτικό χώρο ασφαλούς στάθμευσης έως και 9 θέσεων αυτοκινήτων Ι.Χ.

Café-Bar

A pollon Hotel

Στην μικρή καφετέρια της υποδοχής, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας καθ όλη την διάρκεια της ημέρας, επιλέγοντας ίσως να παρακολουθήσετε ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα της τηλεόρασης.

ΙΝΤΕΡΝΕΤ- (WI-FI)

A pollon Hotel

Στους χώρους των 11 δωματίων μπορείτε να κάνετε χρήση ασύρματου internet (wi-fi) όλο το εικοσιτετράωρο εντελώς δωρεάν. Στην υποδοχή υπάρχει κεντρικός υπολογιστής –fax- και φωτοτυπικό μηχάνημα που θα καλύψουν τις διάφορες ανάγκες επικοινωνίας σας.

Αξιοθέατα Αργολίδος

Ο νομός Αργολίδος είναι ένα από τα κύρια σημεία για περιηγήσεις στην Ελλάδα. Είναι ένα δημοφιλές σημείο για   λάτρεις της αρχαιολογίας που περνούν τις μέρες απλά εξερευνώντας τα ιστορικά μνημεία και παρασύρονται στην μαγική αύρα  του αρχαίου πολιτισμού της Ελλάδος. Υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά αξιοθέατα στην Αργολίδα . Το πιο σημαντικό είναι οι Μυκήνες, η Αρχαία Επίδαυρος, Το αρχαίο Θέατρο , η Αρχαία Αγορά   και τα φρούρια στο Ναύπλιο. Οι Μυκήνες είναι ένα θαυμάσιο αρχαιολογικός χώρος, όπου οι επισκέπτες μπορούν να   θαυμάσουν το ανακτορικό συγκρότημα, την διάσυμη Πύλη των Λεόντων » και τα θολωτούς τάφους. Με την επίσκεψή σας σε αυτά τα αξιοθέατα, θα καταλάβετε το   μεγαλείο του Μυκηναϊκού πολιτισμού. Θαυμάστε τα μυκηναϊκά ευρήματα στο Αρχαιολογικό Μουσείο, ένα από τα   τα πιο ενδιαφέροντα μουσεία στην Αργολίδα..

Το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου είναι εξαιρετικά καλά διατηρημένο και φημίζεται για την εξαιρετική ακουστική του αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της Αργολίδας . Αν είστε τυχεροί, μια παράσταση μπορεί να προγραμματιστεί, ενώ είστε σε διακοπές, οπότε σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να παρευρεθείτε . Μετά από διαβούλευση με το χάρτη σας, της Αργολίδας, θα βρείτε ότι υπάρχουν πολλά άλλα μνημεία και αξιοθέατα να επισκεφθείτε. Αρχαία Επίδαυρος είναι ένα πανέμορφο θέαμα, όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει το Ασκληπιείο συγκρότημα , το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα θέατρο, ένα ναό, ένα στάδιο, ένα γυμναστήριο και άλλες δομές. Η τοποθεσία του Ξενοδοχείου μας στο κέντρο του Άργους σας παρέχει εύκολη πρόσβαση στα αξιοθέατα και τους ιστορικούς χώρους!

Εικόνες: Apollon Ξενοδοχείο